Afsluitdijk-webinar: kijk terug en vind antwoord op je vragen

Op dinsdag 24 november praatten we meer dan 200 belangstellenden bij met een webinar over alle bijzondere activiteiten op en rond de Afsluitdijk. Dit hele webinar kun je nu ondertiteld terugkijken. Bovendien geven we op onze website antwoord op alle vragen van de deelnemers.

We kijken terug op een mooie avond. Projectleider Wim Boogholt van De Nieuwe Afsluitdijk gaf een update over de Vismigratierivier. Omgevingsmanagers Lukas Meursing van Rijkswaterstaat en Dylan van der Louw van bouwconsortium Levvel lieten zien  wat er allemaal komt kijken bij de dijkversterking. En projectdirecteur Anne de Groot sloot af met indrukwekkende beelden én cijfers van Windpark Fryslân. Een uitgebreider verslag vind je hier.

Vragen van alle deelnemers beantwoord

Deelnemers kwamen uit het hele land: veel uit Friesland en Noord-Holland, maar net zo goed uit Utrecht en Zuid-Holland. Een divers gezelschap, van bewoners uit de buurt tot zeilers en fietsers. De Mentimeter-app zorgde weer voor veel interactie. Hier vind je een overzicht met alle vragen van deelnemers en onze antwoorden.

Webinar terugkijken

Heb je het webinar gemist of wil je nog eens terugkijken? Dat kan!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op en rond de Afsluitdijk? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsarchief