Video

De Nieuwe Afsluitdijk
Op de foto zie je een gezin in het Afsluitdijk Wadden Center. Het gezin staat met de rug naar de fotograaf toe en kijkt uit het raam over het IJsselmeer. Het gezin bestaat uit een man, vrouw en twee kinderen. De man draagt een rode jas, blauwe broek en bruine schoenen. De vrouw heeft blond haar, zwarte jas, zwarte broek en zwarte hakken. De kinderen hebben blond haar, een blauwe jas, grijze en blauwe broek en zwarte schoenen aan.
Werken aan de Afsluitdijk #2
Impressie van de verbouwde Afsluitdijk. Links zie je het nieuwe fietspad met een fietser. Aan de rechterkant van de fietser zie je de nieuwe Levvelblocks. Daarnaast is een fietspad en daarnaast de autoweg.
Werken aan de afsluitdijk
Gates of Lights van boven af op de foto. De lichtstrips en wegdek worden verlicht door de koplampen van de auto's. Er rijden twee auto's op de rechter rijstrook.
Afsluitdijk video
Impressie: Nieuw fietspad op de Afsluitdijk Hier zie je een impressie van het nieuwe fietspad op de Afsluitdijk. Aan de voorkant zie je water. Op het pad zie je links en rechts een fietser. En rechts zie je twee wandelaars.