Werkzaamheden bouw Beleefcentrum van start

Maandag 26 september is de aannemer gestart met werkzaamheden bij Kornwerderzand. De werkzaamheden zijn ter voorbereiding op het nieuw te bouwen Beleefcentrum te Kornwerderzand. De bestaande afrit ter hoogte van Kornwerderzand wordt verlegd en er wordt een voetgangerstunnel aangebracht.

Lees hier meer over het Beleefcentrum

Hinder

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden blijven de bestaande op- en afrit t.h.v. Kornwerderzand volledig functioneren. Om dit te bereiken wordt er gefaseerd gewerkt. De werkzaamheden beginnen met de aanleg van de tijdelijke omleidingsroute (by-pass). Om het nieuwe wegtracé op de bestaande weg aan te sluiten is de afrit maximaal één nacht, van 16.00 uur tot 06.00 uur, op een nog nader te bepalen datum afgesloten. De doorgang van het verkeer wordt tijdens de uitvoering van de werkzaamheden ten alle tijden gewaarborgd.

Naar verwachting worden de werkzaamheden op 23 december afgerond. Deze zijn echter weersgevoelig, daarom kan het werk eerder dan wel later gereed zijn. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt.

Volg de werkzaamheden via ons online fotoalbum

Nieuwsarchief