Uitnodiging presentatie Afsluitdijk

“De Afsluitdijk, een Dijk van verleden, heden en toekomst”

De aanleg van de Afsluitdijk heeft historisch gezien een enorme impact gehad op ons woongebied. De Afsluitdijk moet versterkt worden en Rijkswaterstaat gaat er daarom de komende mee aan de slag. Regionale overheden, samenwerkend als De Nieuwe Afsluitdijk grijpen dit moment aan om nog meer projecten op de dijk te ontwikkelen. Eén daarvan in het opwaarderen van de haven van Den Oever.

Presentatie

Op zondag 27 september wordt er in Museum Jan Lont in Hippolytushoef een presentatie gegeven over de achtergronden waarom de Afsluitdijk op de schop moet en er wordt inzicht gegeven wat de komende jaren te wachten staat.

Projectgroep “De Nieuwe Afsluitdijk (DNA), Rijkswaterstaat en het Hoogheemraadschap hebben de handen in één geslagen voor een presentatie. Het belooft een zeer interessante middag te worden over het heden en vooral over de toekomst van de dijk.

Waar en wanneer

Zondag 27 september 2015
Museum Jan Lont, Stroeërweg 39, Hippolytushoef
Inloop van 13.30 tot 14.00 uur – Aanvang 14.00 uur
Presentatie twee maal drie kwartier met half uur pauze
Toegang gratis maar voor 2 kopjes thee/koffie bij ingang € 3,= betalen

Aanmelden

Het bestuur van het Museum verwacht veel belangstelling voor deze bijeenkomst. Er kunnen maximaal 60 personen in het museum en om zeker te zijn dat u een plaats heeft graag aanmelden via mail info@museumjanlont.nl

Nieuwsarchief