Stakeholders bijeenkomst en online sessies

Webinar stakeholdersbijeenkomst 24 november

Op dinsdag 24 november organiseren we weer een online stakeholderbijeenkomst over de Afsluitdijk. Er zijn presentaties vanuit Rijkswaterstaat, De Nieuwe Afsluitdijk en Windpark Fryslân. 

Webinar volgen?

Op dinsdagavond 24 november vanaf 19.30 uur kun je het webinar volgen via deze link.  Het wachtwoord is: Afsluitdijk2020RWS! Je komt dan, na het invullen van je naam en e-mailadres, automatisch in de livestream van het webinar. Je hoeft je van te voren niet aan te melden. 

Tip: kijk het webinar via de laptop en doe via je telefoon mee met vragen & polls via de Mentimeter. De contactgegevens worden niet opgeslagen en zijn alleen ter aanmelding. Ben je op deze dag niet in de gelegenheid het webinar live te volgen? Dan kun je het webinar later terugkijken op de website van De Afsluitdijk.

Online sessies 26 november

Naast het webinar zijn er op donderdagavond 26 november van 19:30 uur tot 20:30 uur drie inhoudelijke online sessies over specifieke onderwerpen via Microsoft Teams. Deze sessies zijn kleiner van opzet dan het webinar, waardoor er nog meer ruimte is voor interactie. Tijdens deze sessies kun je vragen stellen of van gedachten wisselen over het onderwerp.

Je kunt deelnemen aan één van de volgende sessies:

1. Natuurontwikkeling op de Afsluitdijk

In deze sessie vertellen we over de natuurmaatregelen die als onderdeel van het project worden uitgevoerd. Na een korte toelichting kunnen we met elkaar in gesprek gaan.

2. Vismigratierivier

Een sessie over vormgeving en werking van de Vismisgratierivier. Zowel technische als ecologische aspecten komen aan de orde. 

3. Club Afsluitdijk

Levvel heeft materieel, mensen en kennis ter beschikking tijdens de versterking en het onderhoud van de Afsluitdijk. Initiatieven uit de omgeving met zakelijke argumenten kunnen hier gebruik van maken. Hiervoor is de coöperatie ‘’Club Afsluitdijk’’ in het leven geroepen. In deze sessie nodigen wij je uit om mee te denken over mogelijke initiatieven.

Je kunt je tot en met woensdag 25 november, 13:00 uur aanmelden voor de online sessies via deze link. Op donderdag 26 november krijg je dan een link voor MS Teams, inclusief een gebruikershandleiding, zodat je op 26 november online kunt deelnemen aan de sessie. 

Nieuwsarchief