Opnieuw boottochten langs de Afsluitdijk

Update: je kunt helaas niet meer reserveren voor een bootocht (tot en met oktober 2022).

Heb je de boottochten vorig jaar gemist? Dan zijn er opnieuw kansen het komende vaarseizoen (van maart tot en met oktober). Bouwconsortium Levvel (BAM, Van Oord en Rebel) organiseert wederom een serie gratis boottochten om het werk op en rond de Afsluitdijk vanaf het water te bekijken. Mis het niet en meld je aan, want vol is vol.
Op 28 mei a.s., de verjaardag van de Afsluitdijk, worden er vier extra boottochten toegevoegd!

Op een authentieke vissersboot vanuit Den Oever vaar je met Jan Rotgans en Jan Heijligenberg mee over de Waddenzee langs onder meer de dijkversterking. De tocht biedt een bijzondere blik op de uitvoerende werkzaamheden die in opdracht van Rijkswaterstaat worden uitgevoerd. In ongeveer twee en een half uur krijg je een unieke kijk op de werkzaamheden vanaf het water. Onderweg vertellen de twee ervaren gidsen meer over de dijkversterking, de bouw van de spuisluizen en gemalen, natuur en visserij.

Coronamaatregelen

Met inachtneming van de geldende regels worden deze vaartochten georganiseerd. Het aantal deelnemers per tocht kan, naar gelang de situatie, gewijzigd worden. In principe gaan de boottochten altijd door, ook als het regent. Deelnemers kunnen binnen overdekt zitten. Alleen als het te hard waait, dan kan een geplande tocht geannuleerd worden.

Aanmelden

Wil je verzekerd zijn van een plek, meld je dan snel aan. Via onze website kun je je op de gewenste datum aanmelden.


Vol=vol (er wordt niet handmatig met data of aantal personen geschoven, dit kan alleen door zelf te annuleren en opnieuw te reserveren via de inschrijfmodule).
Het is erg belangrijk om het eigen e-mailadres correct in te voeren (bij foutief invoeren volgt dus geen bevestigings e-mail als toegangsbewijs, dit kan niet handmatig worden aangepast) 

Nieuwsarchief