Opening Afsluitdijk Wadden Center

Een jaar geleden werd begonnen met de bouw van het Afsluitdijk Wadden Center. Na een voortvarende bouwperiode is het nu bijna klaar om bezoekers vanuit de hele wereld te ontvangen. Op donderdag 22 maart a.s. wordt het Afsluitdijk Wadden Center officieel met alle samenwerkende partijen feestelijk geopend!

Publieksweekend 24 en 25 maart

Vanaf zaterdag 24 maart is het centrum open voor publiek en worden er in het weekend van 24/25 maart allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Tijdens dit openingsweekend is er van alles te doen in en rond het Afsluitdijk Wadden Center. Zo worden er verschillende bootexcursies georganiseerd. Wil jij als eerste een kijkje nemen in het Afsluitdijk Wadden Center? Meld je snel aan voor de openingsdagen via www.afsluitdijkwaddencenter.nl/openingsweekend. Want vol = vol!

Financiering

Provincie Fryslân is initiator, opdrachtgever en hoofdfinancier van het project. Daarnaast financieren Waddenfonds, Rijkswaterstaat, gemeente Súdwest-Fryslân, de Nationale Postcode Loterij en de exploitanten Bert Kranendonk en op de Theo op de Hoek mee.

Nieuwsarchief