Glowing Nature in kerstvakantie volgeboekt

Sinds de opening op 17 november hebben al duizenden mensen de spectaculaire tentoonstelling Icoon Afsluitdijk van ontwerper en innovator Daan Roosegaarde bezocht. De populariteit is in de kerstvakantie zelfs zo groot, dat het werk GLOWING NATURE in één van de historische kazematten tot en met de eerste week van januari helemaal volgeboekt is. De tentoonstelling is nog tot 21 januari na zonsondergang kosteloos te bezichtigen. Reserveer snel een ticket voordat het te laat is.

Waan je in een sciencefictionfilm

Stap in de auto, rijd door LICHTPOORT en breng zelf de monumentale heftorens tot leven. Bekijk de dansende lichtlijnen van WINDVOGEL, een slimme vlieger met de potentie om energie op te wekken. En bezoek GLOWING NATURE, een interactieve en mysterieuze ervaring met levende lichtgevende algen. Een bezoek aan de 32-kilometer lange, unieke Afsluitdijk is nóg spannender dankzij het werk van de wereldberoemde Nederlandse ontwerper Daan Roosegaarde. Laat die kans niet voorbij gaan en kom dus voor 21 januari kijken!

Bezoekersinformatie

In verband met de beperkte beschikbare ruimte bij GLOWING NATURE wordt dringend geadviseerd vooraf kaarten te reserveren, zodat u zeker bent van een plaats. Dat kan uitsluitend telefonisch van 19:00 tot 22:00 uur via telefoonnummer 06-20 57 11 24. In verband met grote drukte in de kerstvakantie kan het voorkomen dat het telefoonnummer tijdelijk niet bereikbaar is. Wij verzoeken u in dat geval op een later moment terug te bellen.

Verdere informatie over Icoon Afsluitdijk is te vinden op hun website of lees de veel gestelde vragen. Mocht u dan nog vragen hebben, dan kunt u die stellen via de email postbus.icoon.afsluitdijk@rws.nl of 0800-8002.

Nieuwsarchief