De Nieuwe Afsluitdijk in Infra-infokrant

In de Infra-infokrant staan alle infraprojecten in de provincie Fryslân centraal. In de nieuwe editie van de Infra-info krant ook aandacht voor De Nieuwe Afsluitdijk. Lees het interview met Bert Wijnsma (provincie Fryslân) en Parvin Hoseini (provincie Noord-Holland) waarin zij ingaan op de duurzame energie projecten op de Afsluitdijk in het artikel “Van waterkering naar innovatieve energiedijk”.

Lees online

De artikelen lezen en bekijken? Bezoek de website www.frieseinfrainfo.nl voor de online versie van de krant. (kies uitgebreide versie voor het online magazine) Ook oude exemplaren zijn hier te vinden.

Op eenvoudige wijze geïnformeerd

De Infra-infokrant is primair bedoeld voor de leden van Provinciale Staten van de provincie Fryslân. Op eigen verzoek worden ze in de krant op een eenvoudige wijze geïnformeerd over de voortgang van de grotere en kleinere infrastructurele werken. De Infra-info krant is een aanvulling op de reguliere rapportages. In de krant staan planningen, financiën en risico’s in één oogopslag. Daarnaast komen in de artikelen de speerpunten ‘duurzaamheid’, ‘onderwijs’ en ‘social return’ aan bod. Hiermee is de krant ook voor een breder publiek interessant. Het geeft een totaaloverzicht waar de provincie werkt aan een mooi en bereikbaar Fryslân.

Nieuwsarchief