Afsluitdijk Wadden Center in clip dj Don Diablo

De wereldwijd bekende Nederlandse dj en producer Don Diablo kwam naar de Afsluitdijk. Voor zijn nieuwste nummer ‘People Say’ koos Don Diablo onder meer voor het Afsluitdijk Wadden Center als filmlocatie.

We mochten bij de opnamen aanwezig zijn en samen met aannemer Bouwgroep Dijkstra Draisma maakten we een filmpje achter de schermen.

Unieke locaties in Nederland

Als dj reist Don Diablo de hele wereld over, maar toch kiest hij voor Nederlandse locaties om zijn clips te maken. “Nederland heeft zoveel bijzondere, unieke locaties, ik vind het mooi die terug te laten komen. Voor deze clip hebben we ook beelden gemaakt bij de satellieten bij Westerbork, en bij de Pyramide van Austerlitz in de bossen vlakbij Utrecht.” En hij koos dus voor het Afsluitdijk Wadden Center. “Het is een fantastisch gebouw, en die hexagons passen perfect bij mij.”

Hexagon

De hexagon, de zeshoek, is een vorm die in het Afsluitdijk Wadden Center centraal staat. De architect koos hiervoor omdat het verwijst naar basalt en schuim. Natuurlijke vormen die op de Afsluitdijk veel voorkomen. Ook Don Diablo heeft bewust gekozen voor de hexagon als beeldmerk. “De zeshoek staat voor het leven, dat bestaat uit zes belangrijke punten, waaronder de geboorte en de dood.”

People Say

Met zijn muziek wil Don Diablo een positief gevoel overbrengen. “People Say gaat over opkomen voor waar je in gelooft. Doe wat je wilt doen, wat mensen er ook over zeggen.” Bekijk de clip van Don Diablo hier.

Nieuwsarchief