Afsluitdijk Wadden Center weer dagelijks geopend

Vanaf 1 maart 2020 gaan de nieuwe openingstijden van het Afsluitdijk Wadden Center in. Het beleefcentrum is vanaf dan weer 7 dagen per week geopend.

Een beleving voor iedereen

Geen zin om natte voeten te krijgen? Ervaar het wad door middel van de expositie. In het centrum vind je een interactieve beleefexpositie met als hoofdthema het (over)leven van de Nederlanders in de Delta, door de eeuwen heen en met het oog op de toekomst van klimaatverandering en zeespiegelstijging.

Je waant je een pad door de stormen van het verleden op weg naar de oplossingen van nu. Je kunt een blik werpen op de huidige werkzaamheden van de Afsluitdijk, maar ook op de situatie in de toekomst.

Leer ook meer over de dieren van de Afsluitdijk. Kom alles te weten over de trekvissen. Wist je dat ze zoet en zout water nodig hebben om te overleven en zich voort te planten?
Voor de kinderen is er genoeg te doen. Er is onder andere een tekentafel en speurtocht naar Bobby Fish.

Restaurant Skom

In het Afsluitdijk Wadden Center vind je naast de expositie ook restaurant SKOM eten & drinken. Een gezellig self- service restaurant met uitzicht op het IJsselmeer. Dagelijks geopend tot 17:00 uur.

2Discover

Met de 2Discover website krijg je toegang tot de audiotour op je telefoon en hoor je alle ins en outs over de Afsluitdijk. Dit wil je niet missen.

Gratis toegang

De expositie is gratis toegankelijk. Meer weten?
Voor meer informatie kunt u https://afsluitdijkwaddencenter.nl bezoeken.

Tot dan, in het Afsluitdijk Wadden Center!

Nieuwsarchief